Съновник-С-Стъкло

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Стъкло

Тълкуване на съня:

Ако видите насън чисто прозрачно стъкло- показва, че вие живеете без да правите нито едно погрешно действие, без да навредите дори и на малкото живо същество и не търсите изгода от ближните си. Този сън е много добър още и защото предвещава достойна и осигурена старост и обезателно връщане на душата ви в ново тяло на Земята. Последното се дава само на избрани, преживели живота си без грях.

Ако сънувате мръсно стъкло, то на небесата дълго време ще плащате за извършените от вас грехове в този живот. Помислете за спасението на душата си още сега или в противен случай ви предстои унизителен живот в напреднала възраст или скорошна внезапна смърт по неизвестна причина.

Ако насън се порязвате на стъкло- знак, че трябва да минете през много страдания и загуби преди животът ви да се подобри. Не мислете, че изпитанията ви се дават, защото сте нещастник или човек без късмет, просто такава съдба ви е предначертана свише.

Ако насън гледате нещо през стъкло- знак, че дълго ще останете в неведение за някакво много важно за вас нещо. Ще пропуснете точния момент и щастието ще “изтече от ръцете ви”.

Ако насън видите спукано или счупено стъкло- означава, че в бъдеще ще направите нещо, което коренно ще промени живота ви и за което много дълго време ще се разкайвате. Може би този сън предсказва голяма трагедия, от която дълго време няма да можете да се възстановите.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност