Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – стъкло

Ако сънувате стъкло

Тълкуване на съня:

Ако видите насън чисто прозрачно стъкло. Сънят показва, че вие живеете без да правите нито едно погрешно действие, без да навредите дори и на малкото живо същество и не търсите изгода от ближните си. Този сън е много добър още и защото предвещава достойна и осигурена старост и обезателно връщане на душата ви в ново тяло на Земята. Последното се дава само на избрани, преживели живота си без грях.

Ако сънувате мръсно стъкло, то на небесата дълго време ще плащате за извършените от вас грехове в този живот. Помислете за спасението на душата си още сега. В противен случай ви предстои унизителен живот в напреднала възраст или скорошна внезапна смърт по неизвестна причина.

Ако насън се порязвате на стъкло. Знак, че трябва да минете през много страдания и загуби преди животът ви да се подобри. Не мислете, че изпитанията ви се дават, защото сте нещастник или човек без късмет, просто такава съдба ви е предначертана свише.

Ако насън гледате нещо през стъкло. Знак, че дълго ще останете в неведение за някакво много важно за вас нещо. Ще пропуснете точния момент и щастието ще “изтече от ръцете ви”.

Ако насън видите спукано или счупено стъкло. Това означава, че в бъдеще ще направите нещо, което коренно ще промени живота ви и за което много дълго време ще се разкайвате. Може би този сън предсказва голяма трагедия, от която дълго време няма да можете да се възстановите.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации