Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – сняг

Ако сънувате сняг

Тълкуване на съня:

Ако насън ходите по сняг – знак, че е време да се покаете за греховете си пред Бог. Отидете на църква, запалете свещ и започнете праведен живот.

Ако сънувате мръсен сняг – предвещава тежки изпитания. Този сън показва, че скоро ще се сблъскате с предателството на човек близо до вас, в резултат на което сериозно ще пострада честта ви. Бъдете внимателни в отношенията си с другите хора, тъй като да доверявате тайните си е безопасно само на Божите пратеници на Земята.

Ако сънувате чист искрящ сняг, в реалния живот живеете праведно. Господ е с вас, защото всичките ви дела и действия съответстват на неговите повели.

Ако насън сте попаднали на много обилен снеговалеж, този сън е пророчество за щастлив благоденстващ живот. Предстои ви изгодна сделка, от която ви очакват несметни богатства. Но, не използвайте в никакъв случай изпратените ви богатства за егоистични цели, защото в противен случай за един миг ще загубите всичко.

Ако насън вървите през огромни преспи – сънят предвещава сериозни проблеми в живота. Понякога ще ви се струва, че няма нищо хубаво в живота ви, че Бог не вижда вашето страдание. Но това не е вярно, защото независимо, че всеки човек има своя предначертана съдба, всички минават както през лошо, така и през добро. Търпете и се надявайте и Бог ще види болката ви.

Ако сънувате, че почиствате пътеки със сняг. На вас ви е съдено да играете специална роля в живота на Земята. Вие сте изпратени на Земята, за да носите на хората добро, да изслушвате техните изповеди и да им давате добри съвети. Вашата мисия – да станете слуга на Бога в храма на Господа.

Ако насън правите различни фигури от сняг. Означава, че не трябва да се опитвате да украсявате постиженията си в този живот пред другите. Истината рано или късно ще излезе наяве. Тогава ще разберете как се чувства човек, който не е изпълнил своите обещания и е излъгал приятелите си.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации