Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – снимка

Ако сънувате снимка

Тълкуване на съня:

Ако насън разглеждате своя снимка – лоша поличба. Този сън показва, че вие не изпитвате никаква радост от работата, недоволни сте от семейния си живот и дори от външния си вид. Струва ви се, че ви преследва лош късмет. Ако продължавате да допускате подобни мисли, животът ви ще премине незабелязано и безцелно.

Ако насън разглеждате снимка на близък човек – в реалния живот ще бъдете сериозно загрижени за съдбата на този човек.

Ако насън скъсате снимка – голямо нещастие. Очаква ви трагична новина. Най – вероятно този сън предсказва изчезването на близък човек, който едва ли ще успеете да откриете.

Ако сънувате, че сте загубили снимка, в реалността трябва да бъдете по – предпазливи в делата си. Действате не по най – добрия начин, понякога съвсем забравяйки за такива понятия като чест и съвест. Спрете се, защото за всички светски дела ние ще отговаряме пред Бог.

Ако отивате насън при гледачка със снимка, за да разберете бъдещето си – то съня показва, че вие сте много доверчив, наивен човек. И макар, че по принцип това не е чак толкова лоша черта, бедата е в това, че често доверявате своите тайни на неподходящи хора. Да споделяте мислите си и да търсите съвет, трябва от вярващи и мъдри хора.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации