Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – смърт

Ако сънувате смърт

Тълкуване на съня:

Ако видите насън собствената си смърт – знак, че ви очаква дълъг и щастлив живот с любимия човек. Този сън показва, че вие имате предназначение за Божи пратеник на земята.

Ако сънувате, че умира много важна световна личност, то този сън е голямо пророчество. Той казва, че много скоро на власт в една от най – развитите страни на света ще дойде мъдър владетел, който ще успее да установи мир и разбирателство между отделните държави. Хората ще спрат да се борят помежду си и да си изпращат проклятия.

Ако насън умира болен човек, то в бъдеще ще се сблъскате с чудовищна несправедливост. Ще ви предложат добра сделка, от която ще пострадат хора. От вашето решение ще зависи спасението на душата ви.

Ако видите насън смъртта на голям брой хора – лоша поличба. Този сън предсказва за страшната епидемия в резултат, на която милиони хора на земното кълбо ще умрат. Един човек ще намери лек за тази болест, но мнението му сега не се чува.

Ако видите насън човек, умиращ от мъчителна смърт. Това е предвестник за ядрена война, която ще замисли бъдещ управник на една от развитите европейски страни. В резултат на това велика държава ще бъде изтрита от лицето на земята, а оцелелите хора рано или късно ще умират от бавна и мъчителна смърт.

Ако сънувате човек в състояние на клинична смърт, то вие дълго време ще сте в неведение за плановете на ваши стари приятели. За съжаление, те ще приложат плановете си, от които вие много силно ще пострадате.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации