Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – сляп, слепец, ослепяване

Ако сънувате сляп, слепец, ослепяване

Тълкуване на съня:

Ако насън се присмивате на сляп човек – лош знак. Този сън показва, че в реалния живот вие сте много строг човек и се отнасяте с презрение към ближните си. Не забравяйте, че за своето безсърдечие ще бъдете наказани от небето.

Ако сънувате много слепи хора, то скоро на Земята ще има голяма трагедия. По вина на един от управляващите на велика сила, ще бъде хвърлена атомна бомба в една малка държава. В резултат на ядрения взрив всички жители на тази държава ще загубят зрението си.

Ако насън сте излекували сляп човек – знак, че ви е даден велик дар. Можете да помагате на хората, като ги лекувате и им предсказвате бъдещето. Възползвайте се от своите способности, защото Бог ви е изпратил на Земята, за да носите добро.

Ако насън пред очите ви сляп човек проглежда, то в близко бъдеще ще станете свидетел на невероятно събитие. Ще видите чудодейно изцеление на неизлечимо болен човек. Може би този сън ви предсказва за откриването на лекарство срещу смъртоносна и неизлечима болест в момента, като СПИН, например.

Ако сънувате, че вие сте ослепели, наяве ваши колеги или приятели ще ви излъжат. Те използват вашите тайни, за да ви навредят, но вие не забелязвате това.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации