Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – слънце

Ако сънувате слънце

Тълкуване на съня:

Ако сънувате слънце през нощта – добра поличба. Този сън предвещава, че ще успеете във всички начинания. Възползвайте се от момента и се заемете с някакъв изгоден бизнес.

Ако сте сънували слънчево затъмнение. Този сън предсказва страшен ден на планетата. Слънцето посред бял ден ще потъмнее за няколко часа и животът ще замре. В това време на земята ще слязат слугите на Сатаната, които ще вършат зло на планетата. Когато слънцето отново се появи на хоризонта и човечеството се събуди, хората няма да видят нито зелени гори, които ще са унищожени от пожар, нито реки, които ще са пресъхнали, нито животни, които ще са изчезнали от лицето на земята. Ако насън видите тъмни петна по слънцето. Това е предвестник за екологична катастрофа. Ще дойде време, когато по вина на човечеството озоновите дупки така ще се разширят, че целият живот на Земята много силно ще пострада от слънчевите лъчи. Вие сте в състояние още сега да дадете своя принос в движението на “зелените”, предотвратявайки чрез действията си смъртта на потомците.

Ако насън гледате изгрева на слънцето. Това е знак, че скоро светът ще знае за появата на планетата на влиятелен и мъдър владетел, който ще установи мир в света и ще направи живота на всички хора по-щастлив, по-спокоен и по-сигурен.

Ако видите насън слънцето с червен кървав цвят – лоша поличба. Този сън предвещава силни ветрове, които ще преминат през целия свят и ще унищожат всичко по пътя си.

Ако чувствате насън топлината на слънцето. Това е знак за тих, безгрижен живот, който ви очаква в близко бъдеще с любимия човек. Грижете се за щастието си, защото има вероятност само с едно ваше деяние да унищожите всичко, с едно мигване на окото.

Ако насън видите човек, който е заобиколен от ярка светлина и напомня слънцето. Знак за среща с човек, който по-късно ще ви помогне немалко в начинанията ви. В лицето му ще намерите приятел, покровител и добър съветник.

Ако насън слънцето грее в очите ви, то скоро ще се изненадате от някакво известие. Получената новина коренно ще промени живота ви.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации