Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – скала

Ако сънувате скала

Тълкуване на съня:

Ако сте сънували огромна скала, то в далечното бъдеще ви предстои да направите велико дело. На тази земя ви очаква специална мисия, с която ще прославите името си завинаги.

Ако сънувате малка скала – означава, че скоро ще се срещнете с човек, който ще се превърне не само във ваш спътник, но и добър приятел. Този сън показва, че можете да разчитате напълно на него, защото този човек ви е изпратен от Господ.

Ако насън пред очите ви се срутва скала, този сън предвещава провал на делата ви, с които сте се занимавали дълго време и които са ви обещавали големи печалби. Може би нещата ще свършат безславно заради намесването на некомпетентен човек или пропуски от ваша страна на някакви детайли.

Ако насън се опитвате да се изкачите по скала – предвестник на много трудна ситуация в делата ви. Плановете ви за придвижване нагоре в кариерата ви не им е писано да се сбъднат заради интриги на колегите ви, които ще се възползват от вашите идеи и ще ги представят като свои собствени.

Ако сънувате горяща скала – пророчеството за страшно вулканично изригване. И вулканът ще възникне от обикновена скала, за която учените ще казват, че не представлява заплаха за човечеството. Това изригване ще бъде толкова силно и продължително, че няколко града ще бъдат заличени.

Ако насън наблюдавате от безопасно място, как падат камъни от скали – доказателство, че много скоро целия свят ще се събуди от новината за силно земетресение в планинска страна. Като резултат от ужасното земетресение страната ще бъде изтрита от лицето на Земята. Бедствието ще бъде изпратено от силите на мрака.

Ако по време на падане на скали сте в опасност, то в страната, в която живеете ще има земетресение. Може би вие или вашите близки ще пострадате сериозно от него.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации