Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – семена

Ако сънувате семена

Тълкуване на съня:

Ако насън се запасявате със семена – доказателство, че скоро ви очаква попълнение в семейството. Понякога сънят пророкува за добра новина от близки роднини или приятели за раждането на техни наследници.

Ако сънувате, че засадени в земята семена не покълват или нямат кълнове, то подобен сън ви предсказва сериозни проблеми, свързани с деца. Вие сте си мислили, че те само ще ви забавляват, но когато остареете, за съжаление, се случва точно обратното. Може би този сън предсказва на жената, която го сънува за нейното безплодие – невъзможността да зачене дете.

Ако насън ви открадват семена, то в реалния живот трябва да отделите повече внимание на децата си. Очевидно заради своята наивност те са попаднали в лоша компания. Обяснете им какво е добро и какво е зло, защото иначе скоро ще проливате много сълзи заради това, че навреме не сте предотвратили ужасна трагедия, случила се с децата ви.

Ако насън сеете семена – пророчество за добри времена. Те ще дойдат, когато хората се обърнат към Бог и той ще се смили над тях, изпращайки на Земята няколко плодородни години. Рабите Божи ще живеят в благоденствие, без да изпитват нужда от нещо.

Ако сънувате покълнали семена – добра поличба. Този сън ви показва, че вашите деца ще ви донесат много радост. Ще се чувствате много горди с тях. Този сън казва, че не трябва да се страхувате от старостта, защото децата ви няма да ви изоставят.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации