Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – съкровище

Ако сънувате съкровище

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че откривате древно съкровище, което е пълно със злато и скъпоценности. Наяве вашите финансови проблеми само ще растат. Вашите надежди за изгодна сделка няма да се оправдаят. В близко бъдеще няма да можете да разчитате на парични постъпления.

Ако насън губите толкова много усилия, за да стигнете до заветно съкровище, а вместо него получавате само счупени глинени парчета. Наяве този сън ви предсказва крах на вашите надежди, разочарования.

Сън, в който сами закопавате съкровище в земята означава, че не използвате своите способности и таланти напълно и това ви пречи да постигнете целите си.

Ако насън виждате, как хора търсят съкровище. Те копаят земята с ръце и всеки се опитва да изпревари другия. Още малко – и ще изкопаят съкровището. Но в следващия момент виждате, как тези хора започват да разкъсват дрехите си и да се раздират един друг с нокти. Този сън предсказва наближаването на времето, когато хората заслепени от жажда за пари ще започнат да се ловуват един друг като зверове. Това време ще бъде последното за цялото човечество.

Ако насън сте успели да изкопаете съкровище и да го скриете, за да не го делите с никой. Наяве трябва да запомните, че да забогатеете без да полагате никакви усилия, е възможно само в случай, че сте продали душата си на дявола. Така че, не губете време в търсене на бърз и лесен начин да забогатяване. Само това, което сте добили с честен и упорит труд ще ви донесе доходи и душевно спокойствие.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации