Съновник-Р-Рис

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Рис

Тълкуване на съня: В сънищата това грациозно и силно животно символизира хитър и коварен враг, изненада, печалба.

Ако насън виждате рис в клетка- знак, че вашите врагове ви подготвят капан, но обстоятелствата ще осуетят плановете им.

Ако насън ви напада рис- означава, че наяве ще трябва да проявите изключителна хитрост, за да избегнете сблъсък със силен и мощен човек.

Сън, в който опитомявате рис и го храните с ръката си показва, че наяве вие напълно контролирате ситуацията, във всеки момент сте готови да устоявате себе си и своите интереси.

Ако насън виждате себе си като собственик на ценна пухкава кожа на рис- сънят предвещава опасност от изчезване на този животински вид заради кожата му, която е много скъпа. Човешката алчност не познава граници в името на парите, хората са готови да направят много престъпления срещу природата. Вашето място ще бъде редом до тези, които се нуждаят от защита. Може би от вас ще зависи много.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност