Съновник-Р-Рибена чорба

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Рибена чорба

Тълкуване на съня:

Ако насън варите рибена чорба и я пресолявате- този сън ви предвещава горчиво разочарование в любовта, семейни проблеми и кавги.

Сън, в който ви угощават с рибена чорба показва, че наяве вие се утешавате с напразни надежди, че някой друг ще устрои живота ви или работата ви, а вие ще стоите отстрани. Без вашето участие това едва ли е възможно.

Ако сънувате, че варите голяма тенджера с рибена чорба. Водата завира и слагате изчистената риба, но рибата започва да плува във врящата вода, все едно че това е обикновена речна вода- наяве този сън ви предсказва болест, страдание и самота. Съдбата е решила да изпита вярата и силата на ума ви, от начина по който ще преживеете тези изпитания, ще зависи вашето духовно спасение и бъдещето на децата ви.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност