Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – река

Ако сънувате река

Тълкуване на съня:

Появата в съня ви на този символ може да е свързана с преходността на живота, здравето и времето.

Ако насън сте в река, опитвайки се да стигнете до най- дълбокото, но водата не стига дори до гърдите ви. Този сън предвещава, че не трябва да разчитате на това, че времето ще излекува раните ви. Спокойствието на душата ви е вътре във вас и колкото по-скоро разберете, това толкова по-лесно ще преживеете случващото се.

Сън, в който се давите в бурно течение на река ви предсказва големи промени в живота, преодолявайки ги ще добиете увереност в своите сили.

Ако насън се къпете в бистра прозрачна река – добър знак. В реалния живот ви очакват спокойствие и благополучие.

Ако насън сте в мътна вода – предвещава болест.

Ако насън виждате чиста бистра река. Тя блести на слънцето и прелива в цветовете на дъгата. Изведнъж на реката се появява някакво тъмно петно, то започва да расте все повече и повече. Цялата река се покрива с тъмна отвратителна течност. Този сън е знак за екологична катастрофа. Концентрацията на химични и токсични вещества може да доведе до това, че питейната вода ще стане скъпоценна и хората ще плащат за нея много пари.

Ако насън виждате, как някой се дави в реката и вие го спасявате. Това означава, че близо до вас има човек, който се нуждае от вашата помощ и защита.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации