Съновник-Р-Река

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Река

Тълкуване на съня: Появата в съня ви на този символ може да е свързана с преходността на живота, здравето и времето.

Ако насън сте в река, опитвайки се да стигнете до най- дълбокото, но водата не стига дори до гърдите ви- този сън предвещава, че не трябва да разчитате на това, че времето ще излекува раните ви. Спокойствието на душата ви е вътре във вас и колкото по-скоро разберете, това толкова по-лесно ще преживеете случващото се.

Сън, в който се давите в бурно течение на река ви предсказва големи промени в живота, преодолявайки ги ще добиете увереност в своите сили.

Ако насън се къпете в бистра прозрачна река- добър знак. В реалния живот ви очакват спокойствие и благополучие.

Ако насън сте в мътна вода- предвещава болест.

Ако насън виждате чиста бистра река. Тя блести на слънцето и прелива в цветовете на дъгата. Изведнъж на реката се появява някакво тъмно петно, то започва да расте все повече и повече. Цялата река се покрива с тъмна отвратителна течност. Този сън е знак за екологична катастрофа- концентрацията на химични и токсични вещества може да доведе до това, че питейната вода ще стане скъпоценна и хората ще плащат за нея много пари.

Ако насън виждате, как някой се дави в реката и вие го спасявате- това означава, че близо до вас има човек, който се нуждае от вашата помощ и защита.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност