Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – раждане

Ако сънувате раждане

Тълкуване на съня:

Този символ е свързан с важни промени в живота, решение на ваши дела, освобождаване от нещо.

Ако насън раждането е било болезнено, но всичко е минало благополучно. Този сън ви предсказва трудности при решаването на вашите дела, но това няма да има значение, всичко ще приключи добре.

Сън, в който помагате при раждане, акуширате. Предвещава участие в събитие, което смятате за незначително, но последствията му ще бъдат голяма изненада за вас.

Ако сънувате, как някой ваш близък умира при раждане. Това е знак, че опитите ви да подобрите отношенията си с родствениците е малко вероятно да бъдат успешни.

Ако сънувате лесно и бързо раждане, което ви е донесло усещане за огромно облекчение в душата. Показва, че вие ще успеете да прехвърлите другиму делата си, а самите вие ще си отдъхнете с облекчение.

Ако сънувате своето собствено раждане. Сънят предвещава, че съдбата ви дава шанс да започнете живота си наново. Може би това е свързано с тайната на прераждането на душите и вие някога сте живели в друго измерение и тяло. Трябва да преразгледате своите жизнени ценности и да се опитате да осмислите своето предназначение.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации