Съновник-П-Пушка

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Пушка

Тълкуване на съня:

Ако насън сте оглушени от изстрел на пушка- това означава, че наяве ще чуете зашеметяваща новина. Сън, в който сами стреляте с пушка, но пропускате целта си подсказва, че наяве ситуацията е извън вашия контрол и сега трябва да понесете значителни загуби.

Ако насън се опитвате да стреляте с пушка и тя засича- наяве ще станете жертва на собствените си заблуди и няма да успеете да предотвратите наближаващи събития.

Ако насън зареждате пушка, отивайки на лов- знак, че в реалния живот не трябва да се страхувате от предателство на близки хора. Едва ли вашето подозрително отношение към тях ще помогне за възстановяване на изгубените връзки.

Ако насън стреляте с пушка към ваш близък човек и го ранявате- този сън ви предупреждава да бъдете внимателни в своите мнения. Да убиеш човек, може не само с оръжие, но и с думи.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност