Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – прозорец

Ако сънувате прозорец

Тълкуване на съня:

Ако насън стоите пред отворен прозорец – означава, че ще успеете във всички начинания: добри и лоши. Пред вас са отворени всички пътища: каквото и да правите ще имате късмет. Но, добрите дела ще ви бъдат зачетени от небесата, а за лошите силно ще се разкайвате в земния си живот.

Ако сънувате плътно затворен прозорец – лоша поличба. Този сън показва, че за какъвто и бизнес да се захванете ще се сблъскате с неразбиране от страна на другите. Вие ще се чувствате като “биещ главата си в стена”, опитвайки се да уредите живота си, но нищо няма да се получи.

Ако се измъквате от дом през прозорец – знак, че скоро ще направите неочаквана постъпка, с която много ще изненадате другите.

Ако се опитвате да влезете в дом през прозорец, то опитите ви да разберете чужда тайна ще се провалят. Не се опитвайте да знаете твърде много, за да не се окаже животът ви твърде тежък и дълъг.

Ако насън виждате счупено стъкло на прозорец – лошо пророчество. Този сън ви казва, че скоро ще трябва да играете незавидната роля на “натрапен гост”, затова не отивайте някъде без да сте уведомили домакините предварително.

Ако сънувате, че на прозореца ви чука птица, то скоро ще получите неочаквани новини. Понякога този сън предсказва смъртта на любим човек.

Ако насън отваряте малко прозорче в банята, това ви показва, че доверявате тайните си на грешния човек. Смятате, че колегата ви се радва на всичките ви успехи, но за съжаление той само външно показва радост на лицето си, за да използва вашите проекти, представяйки ги за свои собствени.

Ако насън миете прозорци, то в бъдеще ви предстои парти с приятели у дома ви. Гостите ще ви запомнят като гостоприемен и приветлив домакин. Но, този сън може също така да символизира стремежа ви да възстановите старата слава на дома си.

Ако насън виждате силует на прозореца – предвещава скорошно запознанство с човек, който ще играе важна роля в живота ви. Понякога сънят е предвестник за новини от далечни роднини.

Ако насън разговаряте с някого през прозореца – знак, че в реалния живот вие се чувствате много самотен човек. Причината за това е вашата злоба и недоверие. Повече общувайте с други хора и при вас ще се появят много добри приятели и познати.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации