Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – пръстен, халка

Ако сънувате пръстен, халка

Тълкуване на съня: Появата в съня на пръстен, символизира кръг от събития, нерешени проблеми, привързаност, клетва, вярност.

Ако насън слагате пръстен на ръката на любимия човек – показва верността ви към вашите чувства и обещания. Сън, в който сте видели, как непознат човек ви слага халка. Предсказва неочаквана помощ в решаването на проблем, който отдавна ви тежи.

Ако насън не можете да си изберете пръстен по размер. Това означава, че в реалния живот не чувствате сърдечна привързаност към никого.

В съня, от ръката ви пада пръстена – това е лош знак. В реалния живот вие сте нарушили обещанието си и клетвата си за вярност, така че съдбата ви е приготвила изпитание.

Ако насън си купувате пръстени – наяве страдате от лъжливи обвинения.

Ако насън получавате пръстен като подарък. Това означава, че някой недостоен човек ще търси вашето благоразположение, но вие ще успеете да разгадаете намеренията му.

Ако разглеждате насън чужд пръстен, на ръката на непознат човек. Този сън ви предсказва, че ще повярвате на малко познат ви човек, но той ще ви излъже, дори ще ви навреди.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации