Съновник-П-Покривка за маса

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Покривка за маса

Тълкуване на съня:

Ако насън поставяте покривка върху маса- добър знак. Очаква ви среща със стари приятели и весела сбирка в техния кръг. Понякога този сън пророкува неочаквани и много приятни гости.

Ако на покривката има прибори за хранене, то вашите страхове за делата ви са неоснователни. Благодарение на вашата упорита работа и голяма интуиция всичко ще се нарежда по най- добрият начин: очаквайте голяма печалба.

Ако сънувате завързана на възел покривка- означава, че скоро ще ви измъчват спомени за минали постъпки, стари приятели и неизпълнени обещания. Тези спомени са ви изпратени свише: те трябва да ви помогнат да преосмислите живота си.

Ако сънувате покривка за маса с петна от червено вино или кръв, то този сън е пророчество за ужасна трагедия. Ще научите за преждевременната смърт на ваш близък човек. Може би той ще умре от насилствена смърт.

Ако насън видите скъсана покривка- знак, че надеждите ви за това, че партито в дома ви ще бъде успешно, няма да се сбъднат. Гостите за съжаление ще ви запомнят, като нервен и разпилян домакин.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност