Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – покривка за маса

Ако сънувате покривка за маса

Тълкуване на съня:

Ако насън поставяте покривка върху маса – добър знак. Очаква ви среща със стари приятели и весела сбирка в техния кръг. Понякога този сън пророкува неочаквани и много приятни гости.

Ако на покривката има прибори за хранене, то вашите страхове за делата ви са неоснователни. Благодарение на вашата упорита работа и голяма интуиция всичко ще се нарежда по най – добрият начин: очаквайте голяма печалба.

Ако сънувате завързана на възел покривка – означава, че скоро ще ви измъчват спомени за минали постъпки, стари приятели и неизпълнени обещания. Тези спомени са ви изпратени свише: те трябва да ви помогнат да преосмислите живота си.

Ако сънувате покривка за маса с петна от червено вино или кръв, то този сън е пророчество за ужасна трагедия. Ще научите за преждевременната смърт на ваш близък човек. Може би той ще умре от насилствена смърт.

Ако насън видите скъсана покривка – знак, че надеждите ви за това, че партито в дома ви ще бъде успешно, няма да се сбъднат. Гостите за съжаление ще ви запомнят, като нервен и разпилян домакин.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации