Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – планина

Ако сънувате планина

Тълкуване на съня: Този символ е свързан с пречки, усещане за вътрешна тежест, преодоляване, постижения.

Ако насън стъпка по стъпка се изкачвате на висока планина и всяко движение правите много трудно, струва ви се, че колкото по – бързо вървите, толкова по – бавно се придвижвате към целта… Този сън означава, че в реалния живот всички ваши лични успехи ви се дават с голям труд. Така че, ако искате да постигнете нещо трябва да се запасите търпение.

Сън, в който падате от планина, означава дълбоко чувство за вина, което в реалния живот само ви вреди.

Ако насън с лекота преодолявате стръмни склонове на планина и се изкачите до самия връх – в реалния живот ще постигнете небивал успех и можете с право да се гордеете с постиженията си.

Ако насън сте на планина, която започва да се разрушава, още малко – и огромни камъни ще ви смажат. Този сън предвещава крах на вашите жизнени начинания и обичаен начин на живот. Съдбата ви подготвя тежки изпитания.

Ако сънувате, как от планината тече струя с вода – добър знак. В реалния живот ще станете свидетели на прекрасно и необичайно събитие.

Сън, в който виждате движение на планини, предсказва ужасно земетресение.

Ако насън се опитвате да теглите в планината тежък багаж – това означава, че в реалността сте уморени от жизнените несгоди и животът за вас се състои от непрекъснати изпитания.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации