Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – плъх

Ако сънувате плъх

Тълкуване на съня:

В сънищата плъховете се третират по различен начин. В някои от случаите този символ означава разрушение, бедствие, смърт. В други сънища той символизира мъдрост, справедливост, късмет.

Сън, в който храните плъх от ръцете си се тълкува, че в реалния живот ще действате мъдро и решително. Резултатът ще надмине очакванията ви.

Ако насън виждате плъх в къщата си – това означава, че в живота ви ще започне период на нещастия и бедствия. Съдбата отново ще ви изпитва за сила и твърдост.

Ако насън поставяте капан, за да хванете плъх, но той за пореден път ви показва опашката си – съня означава, че отново ще ви измами човек, който на пръв поглед ще ви изглежда много чаровен и привлекателен.

Ако сънувате, че сте убили това подло животно – наяве ще успеете да предотвратите задаващата се към вас беда. Вашата мъдрост ще ви помогне да вземете правилно и навременно решение.

Ако насън се защитавате от нападнали ви плъхове – показва, че вие не вярвате в правосъдието и се опитвате сами да разрешите проблемите си.

Ако насън виждате, как по улиците бягат пълчища от плъхове. Градът изглежда, че принадлежи на тези отвратителни същества. Вие виждате пред себе си път, но когато се опитате да минете по него, той започва да се движи под краката ви. За ваш ужас забелязвате, че това е огромна тълпа от плъхове. Този сън е предупреждение. Скоро ще дойде време, когато в някои градове ще има само плъхове, тъй като хората са започнали безумни войни с помощта на ужасно оръжие и просто ще изчезнат от лицето на земята, а светът ще принадлежи само на тези подземни същества, които ще се размножат в огромни количества. Трябва да внимавате в годината на Плъха, тъй като през тази година в живота ви могат да настъпят промени.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации