Съновник-П-Параван

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Параван

Тълкуване на съня: Параванът символизира потайност и недоверие.

Ако сънувате, че си купувате параван, това означава, че настъпват такива обстоятелства, в които ще сте принудени да прикривате мислите си, дори и от най- близките до вас хора. Това ще трябва да го преживеете, за да не помрачите душите на роднините си.

Ако насън поставяте параван- вашето мълчание само ще влоши трудната ситуация, в която се намирате. Много по-добре за всички ще бъде да поговорите за това, което ви разединява и терзае. Когато се изясните, мълчанието би било приятно.

Ако насън се криете зад параван- вие сте се страхувате да не кажете твърде много излишни думи и постъпвате правилно. Във възникналата ситуация това е най-разумният принцип на поведение. Не разкривайте картите си, докато не се уверите, че до вас са приятели, от които не е нужно нищо да криете.

Ако насън видите движещ се зад параван силует- означава, че ако не премълчите нещо навреме, ще се изложите на опасност. Може би някои ваши невнимателни думи ще бъдат използвани за разрушаване на репутацията ви.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност