Съновник-О-Освещаване

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Освещаване

Тълкуване на съня:

Ако насън видите освещаване на нов храм от свещеник- добра поличба. Този сън казва, че ще дойде време, когато на Земята ще се установи единна религия, ще се възстановят всички църкви и катедрали и в цял свят хората ще се обръщат към Господ. Но, за съжаление това време няма да е скоро, защото хората ще започнат да мислят за Бог след много лишения и страдания.

Ако насън присъствате при освещаването на държавна институция- пророчество за това, че скоро на власт в една от най-развитите страни на света ще дойде мъдро правителство, което ще се състои от хора, изпратени на Земята от Господ Бог. Те ще установят на земята вечен мир и спокойствие, освобождавайки човечеството от войните и злите пороци.

Ако насън наблюдавате освещаване на козунаци и яйца- предвещава добри новини или успешен бизнес. Може би този сън ви казва, че е време да отидете на църква и да се покаете за греховете си.

Ако сънувате, че вашата къща се благославя от свещеник, този сън е предвестник за щастлив семеен живот. Ще откриете в любимия човек приятел, помощник и колега, а децата ви ще ви носят само радост. Понякога сънят казва, че за вашия дом не са страшни никакви трудности: нито огън, нито крадци, нито разрушение.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност