Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – оръжие

Ако сънувате оръжие

Тълкуване на съня:

Ако насън видите най – различни оръжия – лоша поличба. Този сън предвещава трета световна война. Ще дойде време, когато брат ще тръгне срещу брат си, баща срещу сина си, майка срещу дъщеря си. Войната ще обхване цялото земно кълбо и ще се пролее много човешка кръв. Голямата битка на живот и смърт ще бъде изпратена на човечеството за греховете му пред нашия Господ, за отричане от вярата и неспазване на Божите заповеди.

Ако насън почиствате оръжие – означава, че скоро ви предстои голяма кавга, която може да прерасне в бой. Бъдете внимателни при общуване с други хора, понякога вие често се обиждате от тяхното неуместно поведение и реагирате грубо.

Ако сънувате счупено оръжие, то този сън е добър знак. Ще дойде време, когато хората ще спрат да воюват. Ще унищожат всички оръжия и ще започнат да живеят в мир и хармония. Предвестник на това ще бъде появата на нова звезда в небето, подобна на Слънцето. Тя ще осветява с лъчите си тъмната нощ на Земята.

Ако насън уцелите някого с оръжие – пророчество за това, че ще бъдете въвлечени в крупен политически скандал и от вашето решение ще зависи изхода на този случай. Бог ви покровителства, затова от вашите уста ще изпрати на хората велика мъдрост и ще установи на Земята вечен мир.

Ако сънувате, че купувате оръжие, то вашите мисли не могат да се нарекат мирни. Вие постоянно се карате с някой, причинявате на някого зло и му вредите, инициатор сте на свади. Това се случва, защото душата ви е в хватката на Сатаната и докато не се освободите от влиянието на тъмните сили, вие ще причинявате зло на ближните си. Обърнете се към Господ, защото Той спасява душите на своите раби.

Ако подарявате оръжие насън – лош знак. Сънят ви казва, че в момента вие по всякакъв начин се опитвате да навредите на човек, с когото не сте в приятелски отношения, чрез чужди ръце. Откажете се от намеренията си, защото Бог няма да ви прости това зло.

Ако насън скривате оръжие в дома си – предвещава голяма семейна кавга, за която ще бъдете виновен само вие. За съжаление едва ли ще успеете да създадете в семейството си предишния мир, много голяма ще бъде обидата, която ще нанесете на близките си.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации