Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – огън

Ако сънувате огън

Тълкуване на съня:

Ако сънувате горящ лист хартия – силен пожар, в резултат на който ще бъдат унищожени всички гори на земята. Населението на планетата ще изпитва силна потребност от дървесина хартия и разбира се, въздух. Ако сънувате приближаващ се огън от небето – знак, че в бъдеще голям метеорит или комета заплашват Земята. Може би това космическо явление силно ще повреди много градове по света и ще отнесе много човешки животи.

Ако насън от огъня идва лоша миризма. Скоро ще ви станат известни злонамерени клюки за вас, които се разпространяват от противниците ви. Вие ще трябва да работите усилено, за да опровергаете интригите на враговете си и да възстановите своята чест и достойнство в очите на другите.

Ако се греете насън около огън – доказателство, че в реалния живот сте много щастлив човек, който знае, че в трудни моменти винаги ще намери разбиране и подкрепа от членовете на своето семейство. Повярвайте, това не се дава на всеки, затова и така цените своите близки.

Ако гледате насън огъня в печката – означава, че вашият дом е заплашен от голяма опасност от пожар. Бъдете внимателни при работа с огън, в противен случай ще се окажете без покрив над главата си.

Ако насън виждате малък огън от запалена свещ – това е добра поличба. Вашата вяра в Бога и спазването на всички Божи заповеди ще се отразят прекрасно върху живота ви. Ще намерите спокойствие, мир, щастие и любов.

Ако сънувате град или гора, обвити пламъци, то в бъдеще света е заплашен от ужасна суша. Ще дойде време, когато хората няма да имат капка вода и след това ще дойде проливен дъжд, който ще продължи няколко дни и нощи и ще даде на хората дългоочакваната влага, ще напълни с вода океаните, морета и езерата. Тези, които оцелеят в тази суша никога повече няма да причинят зло на природата, защото на хората ще бъде дадено да знаят, че сушата им е изпратена заради тях самите, заради неверието им в Бог, отричането на религията и безмилостното им отношение към природата.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации