Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – обувки, бос

Ако сънувате обувки, бос

Тълкуване на съня:

Сънят, в който се е появил символа на обувките, най – често подсказва и правилното тълкуване. Много често спящият, дори насън, изпитва горещо желание да свали обувките си, защото обувките са му тесни или неприятни. Следователно, всяко бягство от такива обувки е облекчение. В реалния живот това са приятни събития и промени.

Ако насън човек изпитва усещане за спокойствие и комфорт, докато е в обувките си, то загубата на обувките ще означава за него загуба на доверие и спокойствие, може би разрушаване на семейната хармония и домашното огнище.

Ако в съня си имате стари и скъсани обувки, то това определено можете да свържете със своето финансово състояние и семейни проблеми. Сънищата обикновено имат и послания, свързани с разрешаването на тези проблеми. Обърнете внимание на другите символи или хора в съня ви, те съдържат подсказки за разрешаването на проблемите ви.

Ако насън сте боси по някаква причини, то това определено е свързано със загуби на шансове, пропуснати възможности и самота. Бъдете внимателни, за да не пропуснете онова, което съдбата ще ви предложи, съня ви предупреждава за това!

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации