Съновник-О-Оазис

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Оазис

Тълкуване на съня:

Ако видите оазис в пустиня насън- знак, че след много мъки и лишения, които сте изпитали, ви очаква спокоен и осигурен живот с любимия човек. Понякога сънят предвещава успешно завършване на сложно дело.

Ако видите насън загиващ оазис- знак, че вашият семеен живот е под заплаха. Вие сте свикнали вашият любим човек да се грижи за вас и да удовлетворява всичките ви капризи, но за съжаление вие нищо не му давате в замяна.

Ако сънувате огромен черен облак над оазис, този сън ви предупреждава, че някой се опитва да внесе раздор в семейството ви. Може би този човек завижда на вашето щастие и затова не се спира пред нищо, за да го унищожи. Най- вероятно завистлив човек, за да постигне целта си ще прибегне до черна магия. Сънят ви казва, че трябва да бъдете внимателни: избягвайте контакти с непознати хора и внимателно се отнасяйте към своя съпруг или съпруга.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност