Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – наводнение

Ако сънувате наводнение

Тълкуване на съня: В сънищата този символ означава бедствие, склонност към пиянство и гуляи, изненада, неочаквано пристигане.

Сън, в който се опитвате да избягате от опустошително наводнение. Подсказва, че в реалния живот не бива да се подчинявате на своите страсти, а повече да се вслушвате в разума си.

Ако сънувате, че спасявате някой от наводнение. Това означава, че наяве имате нужда от помощ, тъй като сте поели отговорности, които просто не ви е по силите да изпълните.

Ако насън някой ваш близък умира от наводнение – символ на порочна страст, заради която ще пострада репутацията ви.

Ако сънувате, че вода залива дома ви. Тя прониква през пода, повдига вещи, дрехи и се излива през прозореца. Отваряте прозореца и виждате, че водата е на нивото на перваза. Вашият дом се разлюлява във водата като шамандура, наоколо плават мъртви тела на хора и животни. Струва ви се, че на Земята вече няма и парченце суша, всичко е залято с вода. Вие сте единственият оцелял свидетел на ставащото. Наяве – хората са забравили за своето високо призвание и за това, че са създадени по образ и подобие на Бог и трябва да се стремят към нравствено съвършенство. Не е далече времето, когато нашите грехове ще препълнят чашата на търпението. Неразумното човечество ще бъде изтрито от лицето на земята. Може би имате още един шанс да изкупите греховете си, за да може вашето потомство да избегне тази ужасна съдба.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации