А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Наводнение

Тълкуване на съня: В сънищата този символ означава бедствие, склонност към пиянство и гуляи, изненада, неочаквано пристигане.

Сън, в който се опитвате да избягате от опустошително наводнение подсказва, че в реалния живот не бива да се подчинявате на своите страсти, а повече да се вслушвате в разума си.

Ако сънувате, че спасявате някой от наводнение- това означава, че наяве имате нужда от помощ, тъй като сте поели отговорности, които просто не ви е по силите да изпълните.

Ако насън някой ваш близък умира от наводнение- символ на порочна страст, заради която ще пострада репутацията ви.

Ако сънувате, че вода залива дома ви. Тя прониква през пода, повдига вещи, дрехи и се излива през прозореца. Отваряте прозореца и виждате, че водата е на нивото на перваза. Вашият дом се разлюлява във водата като шамандура, наоколо плават мъртви тела на хора и животни. Струва ви се, че на Земята вече няма и парченце суша, всичко е залято с вода и вие сте единственият оцелял свидетел на ставащото. Наяве- хората са забравили за своето високо призвание и за това, че са създадени по образ и подобие на Бог и трябва да се стремят към нравствено съвършенство. Не е далече времето, когато нашите грехове ще препълнят чашата на търпението и неразумното човечество ще бъде изтрито от лицето на земята. Може би имате още един шанс да изкупите греховете си, за да може вашето потомство да избегне тази ужасна съдба.