Съновник-М-Мръсотия, кал

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Мръсотия, кал

Тълкуване на съня:

Ако насън се опитвате да избегнете мръсна локва, но се подхлъзвате и падате в калта- наяве ще се опитате да се включите в парични машинации, последствията от които ще ви донесат много караници и неприятности.

Сън, в който дрехите ви са изцапани с мръсотия означава, че в реалния живот вашата непредпазливост ще стане повод за клюки и сплетни.

Ако насън краката ви затъват в кал- това е знак, че наяве сте направили грозна постъпка, заради която ще бъдете измъчвани от угризения на съвестта.

Ако измивате мръсотия от тялото си- търсите оправдание за своите постъпки.

Ако насън вървите по дълъг черен път- този сън означава, че на вашия жизнен път ще се появят лъжа, измама и предателство. Изсъхнала мръсотия по дрехите ви, която не можете да измиете, подсказва, че ваши грешки от миналото не ви дават покой. Миналото държи и затваря за вас бъдещето.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност