Алтернативна медицина и здраве

Съновник-М-Мед

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Мед

Тълкуване на съня: Медът- доста сложен символ в сънищата, който може да се тълкува като награда, щастие, наслаждение, мир, благоденствие, душевно равновесие и спокойствие.

Ако сънувате, че избирате мед, опитвайки на вкус различни видове, то това означава, че често пропускате възможностите, които съдбата ви дава, защото искате да получите всичко наведнъж, а не на части. Но, в този случай може да останете с празни ръце.

Ако насън ядете мед- то наяве неочаквано ще получите удоволствие и радост, за които отдавна мечтаете. Захаросан мед в сънищата- неблагоприятен знак, който предвещава проблеми заради вашата доверчивост, но след това, което ще се случи, ще се научите да познавате хората.

Ако сънувате мед в пчелна пита- много добър сън, който ви обещава успех във всички начинания, вие ще почувствате необикновен прилив на енергия и ще постигнете много в предстоящия период.

Сън, в който сте се изцапали с мед ви казва, че по невнимание ще попаднете в неприятна ситуация, измъквайки се от нея ще се сдобиете с нов жизнен опит. Дори ще бъдете благодарни на съдбата за това, че ви е дала такъв случай, за да разберете себе си и обкръжаващата ви обстановка.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации