Съновник-М-Маска

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Маска

Тълкуване на съня:

Маската в сънищата е символ на тайна, лицемерие, измама, мръсни трикове и хитрини.

Ако сънувате, че си слагате маска, това означава, че скоро ще ви се наложи да се извъртате и да лъжете, за да получите, това което искате. Ще използвате лъжа, но получавайки каквото искате ще се измъчвате, съвестта ще ви напомня за това, с каква цена сте постигнали целта си.

Ако насън видите маскиран човек- вие подозирате един от своите познати в нещо, което той не е извършил и по своята същност той не може да извърши, вашето подозрение и недоверие обиждат този човек, ще загубите приятеля си.

Ако в съня си сваляте маската на някого, това означава, че се опитвате да разкриете истината, но самите вие не винаги действате по съвест. Докато не се промените отвътре, истината няма да ви се разкрие.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност