Съновник-Л-Лястовица

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Лястовица

Тълкуване на съня:

Ако насън лястовица чука на прозореца ви, то скоро очаквайте добри новини от свои далечни роднини или добри приятели. Понякога сънят прогнозира покровителство от висшите сили и късмет във всички ваши начинания.

Ако насън гледате полет на лястовици- лоша поличба. Този сън предсказва времена, когато проливен дъжд ще вали дълго време. Това ще причини големи щети на планетата: реки, морета и океани ще излязат от бреговете си, заливайки голяма част от сушата, животните и растенията ще загинат, а хората ще се спасят, само ако си построят малки “Ноеви ковчези”.

Ако сънувате, че лястовици живеят под покрива на къщата ви, то вас ви очаква дългоочаквания мир и спокойствие в семейния живот. Понякога такъв сън прогнозира среща с човек, с когото ще искате да се свържете за цял живот.

Ако насън видите ранена или убита лястовица- лош знак. Този сън е предсказание за ужасна война, на живот и смърт, която няма да успее да избегне нито една нация в света.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност