Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – луна

Ако сънувате луна

Тълкуване на съня:

Ако видите насън пълнолуние – лош знак. Този сън предвещава, че Земята скоро я очакват лоши времена. На нашата планета ще се спуснат силите на Сатаната: вещици, магьосници, които ще завземат властта и ще направят живота в цял свят непоносим.

Ако сте сънували ярко червена или пурпурна луна – Земята в близко бъдеще я заплашва екологична катастрофа, която ще отнеме стотици човешки животи. Бедствието ще се случи тогава, когато хората видят на небето кървава луна, защото именно тя ще стане печално напомняне за вредите причинени от тях на природата.

Ако видите тъмни петна на Луната – това е пророчество за голяма опасност, която ще дойде на Земята от космоса. Може би планетата е заплашена от огромен метеорит.

Ако наблюдавате отражението на Луната във водата – знак, че вашите очаквания ще бъдат излъгани. В своето дело вие разчитате на човек, който ще ви разочарова при първа възможност.

Ако насън сте видели лунна светлина, този сън предвещава вълнуващо пътешествие в далечни земи. Пътуването ще бъде неочаквано и много приятно.

Ако сънувате разцепваща се Луна – лоша поличба. Този сън предсказва появата на нова религия на земята, която ще доведе до отричане на хората от Господ. Бог няма да прости на хората за неверността и светът ще бъде застрашен от война, насилие и грабеж.

Ако сънувате, че летите до Луната, то сънят е предвестник за космически експедиции. В бъдеще на много планети ще бъдат изградени станции, които хората ще могат да посещават. Космическите експедиции ще бъдат съвсем обикновено и просто нещо.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации