Съновник-Л-Локва

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Локва

Тълкуване на съня:

Ако насън прекрачвате локва- знак, че трябва да бъдете по-внимателни в общуването с близките ви хора. Вашата несдържаност и емоционалност понякога ги обиждат.

Ако сънувате, че се подхлъзвате и падате в локва, то скоро вашата репутация ще бъде заплашена от голяма опасност. Вие сте заобиколени от много врагове, които се опитват с всички средства да хулят доброто ви име.

Ако насън се къпете в локва- лоша поличба. Този сън показва, че още дълго време няма да успеете да опровергаете клюките на своите колеги. Ще бъдете принудени да се примирите със злото, от страх да не загубите работата си.

Ако сънувате, че водата в локвата е чиста, то вашите опасения за изневяра на любимия ви човек са неоснователни. Той ви обича и уважава.

Ако насън виждате, че водата в локвата е мръсна, то този сън предвещава измяна, в следствие на която срив в отношенията с любим човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност