Съновник-Л-Лисица

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Лисица

Тълкуване на съня:

Ако насън се опитвате да хванете лисица, то скоро ще откриете, че имате таен враг. Вие ще го призовете на открито сражение и ще го победите със своята хитрост. Понякога този сън ви предупреждава, че ваш близък човек се опитва да ви навреди.

Ако насън храните лисица от ръцете си- показва, че в реалния живот вие доверявате свои тайни на човек, който просто чака удобен случай да ги използва за свои цели. Бъдете внимателни при избора на приятелите си, доверявайте своите тайни единствено на Бог.

Ако насън виждате лисица в клетка- пророчество за среща с лъжлив човек, който въпреки всичките си опити да ви нанесе вреди няма да успее да направи това, защото вие навреме ще разкриете плановете му.

Ако насън си играете с лисица- знак, че трябва да обърнете внимание на децата си. Очевидно те крият нещо от вас.

Ако сънувате ранена или убита лисица- доказателство, че в скоро време вие съвсем несъзнателно ще попаднете в непозната компания, където ще се запознаете с безотговорни и лъжливи хора.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност