Съновник-Л-Лекарство

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Лекарство

Тълкуване на съня:

Ако насън купувате лекарство- знак, че в реалния живот вие сте много суеверен човек. Вие си самовнушавате неща, които в действителност не съществуват. В крайна сметка всичко ще свърши с това, че ще си самовнушите смъртоносна болест и от собствената си глупост ще напуснете земята преди определеното ви време.

Ако сънувате, че сте приели лекарство с изтекла годност, то в реалния живот вие често си мислите за смъртта. Представяте си своето заминаване в друг свят, как ще се отнесе към това семейството ви, в какви дрехи ще бъдете облечени, но за съжаление дори не подозирате, че такива мисли ви приближават към смъртта.

Ако насън пиете горчиво лекарство- пророчеството за голямо разочарование от скъп за вас човек. Вие няма да можете да му простите постъпката.

Ако насън лекар ви предписва рядко лекарство, чието име ви е неизвестно, този сън показва, че сте дошли на Земята, за да изпълните специална мисия. Вашата мисия- да лекувате хората. В скоро време пред вас ще се преоткрият тайните на лечебните свойства на растенията, бялата магия и дара да предсказвате. Носете добро на хората, не вземайки нищо в замяна.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност