Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – лекарство

Ако сънувате лекарство

Тълкуване на съня:

Ако насън купувате лекарство – знак, че в реалния живот вие сте много суеверен човек. Вие си самовнушавате неща, които в действителност не съществуват. В крайна сметка всичко ще свърши с това, че ще си самовнушите смъртоносна болест. От собствената си глупост ще напуснете земята преди определеното ви време.

Ако сънувате, че сте приели лекарство с изтекла годност, то в реалния живот вие често си мислите за смъртта. Представяте си своето заминаване в друг свят, как ще се отнесе към това семейството ви, в какви дрехи ще бъдете облечени, но за съжаление дори не подозирате, че такива мисли ви приближават към смъртта.

Ако насън пиете горчиво лекарство – пророчеството за голямо разочарование от скъп за вас човек. Вие няма да можете да му простите постъпката.

Ако насън лекар ви предписва рядко лекарство, чието име ви е неизвестно, този сън показва, че сте дошли на Земята, за да изпълните специална мисия. Вашата мисия – да лекувате хората. В скоро време пред вас ще се преоткрият тайните на лечебните свойства на растенията, бялата магия и дара да предсказвате. Носете добро на хората, не вземайки нищо в замяна.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации