Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – лабиринт

Ако сънувате лабиринт

Тълкуване на съня:

Ако насън бродите из заплетени ходове на лабиринт – лоша поличба. Този сън показва, че в действителност не сте доволни от живота си. Струва ви се, че постоянно предприемате нещо ново, за да наредите живота си, а в действителност тъпчете на едно място. Бъдете по – активни, защото животът ще премине незабелязано покрай вас.

Сънувате, че не можете да намерите изход от лабиринт, то в реалния живот ви очаква много труден период. Предстои ви да изпитате много мъка, от която скоро няма да се възстановите. Може би дори няма да ви напусне мисълта за това, че животът ви вече е свършил, но не се отчайвайте, защото за всички страдания ще бъдете възнаградени.

Ако в съня си намерите изход от лабиринта, то такъв сън предвещава, че скоро животът ви ще се подобри. Най – важното, вървете винаги към заветната си цел, като не забравяте за своя вечен спътник Господ Бог.

Ако в съня си търсите някой в лабиринта. Сънят показва, че много скоро ще трябва да помогнете на човек, който някога много силно сте обидили. Вие ще се опитате да възстановите предишните си отношения, търсейки начини за помирение. Но, както изглежда ще бъде много трудно да го направите. Понякога такъв сън прогнозира твърде труден път към заветните цели. Изграждайки планове дори не сте се замислили за това, колко време и усилия ще ви трябват, за да ги изпълните.

Ако насън се криете в лабиринт този сън означава, че в бъдеще вие много силно ще се объркате в собствената си дела. Възможно е за да постигнете целите си, дори да извършите някакво престъпление и след това ще бъдете принудени да се укривате дълго време, за да избягате от правосъдието. Понякога такъв сън говори за самотата на сънуващия поради една проста причина: той избягва общуването с други хора.

Ако в лабиринта ви преследва чудовище, то скоро на целия свят ще стане известно за появата на Земята на ужасно чудовище, което на външен вид ще прилича на изчезналите динозаври. Това чудовище ще е много агресивно и ще донесе много неприятности на земляните, защото ще бъде изпратено на нашата планета от силите на мрака, които искат да накажат човечеството.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации