Съновник-К-Кутия, сандък

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Кутия, сандък

Тълкуване на съня: Кутията в съня символизира вашата същност, душа, духовен живот, тайни помисли, от които се ръководите, правейки своите деяния на Земята.

Ако сънувате празна кутия, това означава, че сте извършили ужасен грях, затова Бог може да се отвърне от вас, ако не го изкупите или не измолите прошка за своето престъпление.

Ако кутията е пълна, това означава, че често мислите за душата си и се грижите за нея и на вас ви се въздава за това.

Сън, в който виждате кутия пълна с пепел или прах означава, че на душата ви е черно и не виждате просветление. Но, има светлина- и това е името и делото на Исус Христос.

Ако насън видите шкаф или скрин с отворени чекмеджета- предвещава болка и отчаяние, които ще преминат с течение на времето, защото времето лекува всички рани и изглажда белезите. И най- накрая ще намерите душевен покой.

Ако слагате нещо в кутия- наяве ще се случи събитие, което ще запомните за дълго време.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност