Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – кукла

Ако сънувате кукла

Тълкуване на съня:

Ако насън си купувате кукла – това означава, че наяве вие страдате от самота. Вашият майчин инстинкт не е реализиран и затова вие искате до себе си човек, който ще се нуждае от вашата нежност и ласка.

Сън, в който си играете с кукла. Показва, че наяве вие много бързо попадате под чуждо влияние и позволявате да ви манипулират. Ако сънувате стара счупена кукла. Знак, че в реалния живот не умеете да изграждате взаимоотношения с хората и затова много често се разочаровате.

Ако насън получавате за подарък красива нова кукла. Сънят означава, че много трудно носите предизвикателствата на живота и затова не забравяйте за най-прекрасното време в живота ви – детството.

Ако насън сте в огромен магазин за играчки. В него няма купувачи и можете да наблюдавате какво се случва там. Пред очите ви оживяват животни, играчки, кукли, коли. Те се движат, говорят и правят всичко както хората. Куклите пробват дрехи в магазините за играчки и се возят в детски колички. Една от куклите забелязва вашето присъствие и в следващия момент всички играчки се нахвърлят върху вас. Този сън означава, че ще станете свидетели на време, когато в живота на хората ще навлязат такива ужасни играчки като биологичните роботи. Ще дойде време, когато хората ще се освободят от всякакъв труд. Но, човекът ще стане толкова зависим от роботите, че в крайна сметка ще загуби своите творчески пориви. И нещо повече – хората ще престанат да се обичат и ценят един друг. И тогава ще възникне сериозна опасност – човечеството няма да има реални шансове за напредък на цивилизацията.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации