Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – куче

Ако сънувате куче

Тълкуване на съня:

Ако кучето в съня ви се гали и изобщо показва разположение и преданост. Вие наистина можете да разчитате на приятелите си и да ги помолите за помощ и подкрепа. Новите запознанства, които ще се появят през този период, също ще бъдат добри и перспективни. Но, ако кучето в съня ви е агресивно, ръмжи и лае. Бъдете изключително внимателни и тактични в отношенията си с приятелите, за да не провокирате буйна кавга и разправия.

Ако видите насън бездомно куче – това е лош знак. Този сън е предупреждение, че ваш приятел в момента е в много трудно положение. Той не се обръща за помощ към вас защото не иска да ви натоварва с проблемите си.

Ако сте сънували абсолютно бяло куче, то в реалния живот винаги можете да разчитате на помощта на свой близък приятел. Понякога сънят предвещава среща със стар приятел, с когото не сте виждали от много години.

Ако видите черно куче в съня си, то в реалността ви предстои горчиво разочарование от човек, който дълго време сте смятали за приятел. В труден момент той не само ще ви обърне гръб, но и ще използва ваши тайни, за да опозори публично вашето добро име.

Ако сънувате куче с гигантски размери – показва, че в бъдеще ще се запознаете с човек, който по – късно ще стане ваш добър приятел. Понякога сънят предрича подкрепа на ваш стар приятел.

Ако храните куче в съня си – знак, че в реалния живот на вас може да се разчита. Вие сте самостоятелен и сериозен човек и затова другите ви уважават и обичат.

Ако сънувате ранено или убито куче, този сън е лоша поличба. Скоро ще получите много лоша новина за смъртоносна болест или дори смърт на ваш много добър приятел.

Ако насън ви защитава куче, то наяве вие сте под покровителството на висшите сили. Вие няма от какво да се страхувате, защото ви защитават ангели – пазители, които от небесата бдят над всичките ви мисли и действия.

Ако ви напада куче, този сън показва, че в реалния живот скоро ще се срещнете с тъмните сили. Служителите на Сатаната ще се опитат да направят живота ви нещастен, причинявайки ви нещастия едно след друго.

Ако отблъснете нападението на кучето означава, че ще успеете да устоите на силите на злото, но това ще се случи само ако помолите Бог за помощ.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации