Съновник-К-Крокодил

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Крокодил

Тълкуване на съня: В сънищата това влечуго символизира хитрост, измама, лицемерие, власт.

Ако насън се опитвате, плувайки да избягате от настигащ ви крокодил- наяве трябва да положите максимум усилия, за да разкриете интригите и хитростите на враговете си.

Сън, в който успявате да хванете крокодил и да останете цял и невредим означава, че наяве ще успеете да се справите с хитър, лицемерен и мощен враг.

Ако насън ви нападне огромен крокодил и по тялото ви остават следи от зъбите му- наяве сте изправени пред коварен и хитър враг, който лицемерно ще нарича себе си ваш приятел.

Ако насън виждате крокодил, поглъщащ животно- лош знак. Този сън предупреждава за изчезването на цели видове животни.

Ако насън отглеждате крокодили- сънят показва, че наяве сте готови да правите всякакви рисковани неща, стига това да ви донесе големи печалби.

Ако сънувате, че сте си купили големи яйца и се опитвате да направите от тях вкусно ястие. Но, когато разбивате яйцето от него изпада малкото на крокодил. Скоро след това целия ви апартамент се изпълва с тези малки зъбати чудовища- наяве сънят ви предвещава среща с коварен и хитър човек, който ще обърка плановете ви и ще наруши обичайния ви начин на живот.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност