Съновник-К-Крадец

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Крадец

Тълкуване на съня:

Ако сте сънували, че хващате крадец в къщата си, то този сън ви показва вашата предпазливост и подозрителност към хората. Материалните ценности за вас са много важни, а всъщност трябва да мислите за душата си.

Ако насън сте свидетел на кражба- вие сте честен и принципен в живота, затова имате много врагове, но те не са толкова силни, колкото вас, защото вие притежавате вътрешна сила, която може да преодолее всяко физическо действие, предназначено за унищожаване или произвол.

Ако насън крадете чужда вещ, то чрез този сън вие получавате предупреждение за това, че искате прекалено много, но недостатъчно сте направили за душата си и хората около вас, за да получите желаното, така че най-вероятно по-скоро ще получите разочарование или дори наказание, отколкото да се сдобиете с това, което искате. Изкупете греховете си, изчистете се от мръсотията- и без никакво усилие желанието ви ще се изпълни.

Ако се справяте с крадеца, наказвате го- този сън ви напомня, че винаги трябва да постъпвате справедливо и да се ръководите от максимата: “Не съдете, за да не бъдете съдени”.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност