Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – крадец

Ако сънувате Крадец

Тълкуване на съня:

Ако сте сънували, че хващате крадец в къщата си, то този сън ви показва вашата предпазливост и подозрителност към хората. Материалните ценности за вас са много важни, а всъщност трябва да мислите за душата си.

Ако насън сте свидетел на кражба. Вие сте честен и принципен в живота, затова имате много врагове, но те не са толкова силни колкото вас. И това е така, защото притежавате вътрешна сила, която може да преодолее всяко физическо действие, предназначено за унищожаване или произвол.

Ако насън крадете чужда вещ, то чрез този сън вие получавате предупреждение. Вие искате прекалено много, но недостатъчно сте направили за душата си и хората около вас, за да получите желаното. Най-вероятно по-скоро ще получите разочарование или дори наказание, отколкото да се сдобиете с това, което искате. Изкупете греховете си, изчистете се от мръсотията – и без никакво усилие желанието ви ще се изпълни.

Ако се справяте с крадеца, наказвате го- този сън ви напомня, че винаги трябва да постъпвате справедливо и да се ръководите от максимата: “Не съдете, за да не бъдете съдени”.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации