Съновник-К-Котва

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Котва

Тълкуване на съня: Котвата насън символизира вашите убеждения, морал, идеи, от които се ръководите, когато смятате да извършите едно или друго действие, вашата лична философия за живота.

Ако сънувате, че котвата ви се счупва означава, че в даден момент ще загубите опорната точка в живота си, ще се поддадете на чуждо влияние и ще приемете чужди идеи за собствени, докато Бог не ви насочи към правилния път и не ви вразуми със своята сила и светлина.

Ако насън вдигате котва- наяве ще правите грешка след грешка и постепенно ще изгубите себе си. Вие не се вслушвате в мъдрите съвети, а постъпвате в своя вреда и това ще продължи дотогава, докато не видите живота си отстрани и не се събудите, за да видите своето падение.

Ако сънувате, как котвата се пуска, това означава, че във вашия живот ще се появи човек, близък ви по дух, който ще бъде като партньор в живота ви. Вие заедно ще преминете пътя ви и ще избегнете много неприятности, благодарение на неговите мъдри съвети и подкрепа.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност