Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – коса

Ако сънувате коса

Тълкуване на съня: Косата в сънищата символизира спокойствие и умиротворяване, при това не само душевно, но и физическо.

Ако насън подстригвате косата си. Наяве ще загубите правилната ориентация в живота, ще се заблудите и загубите истинския път и това няма да е даром, след това ще последва покаяние и изкупление.

Ако сънувате, че имате дълга коса. Този сън предсказва бързо духовно израстване, вие ще преодолеете рамките, в които се намирате в момента за вътрешно самоусъвършенстване и трансформация.

Оплетена коса – лош знак. Показва, че се скитате в мрака на неверието, че до вас има човек, който може да ви покаже правилната посока. Но вие толкова упорито държите за своето заслепение, че не се вслушвате в думите на този човек. С всеки ден по – дълбоко и по – дълбоко вървите по грешния път към небитието.

Сън, в който сплитате косата си. Предсказва дълъг път, пътешествие, което за вас ще се превърне в истинско поклонение до светите места. В него ще намерите истински ценности, ще отворите светлина в своята душа за себе си и другите.

Ако подмитате подстригана коса – ще прозрете и ще се разкаете за своето невежество. Ще отхвърлите тъмните съмнения и ще се установите в своето ново осъзнаване за същността на това, което се случва. Това няма да е лесно, но друго не е дадено. Преживявайки това прераждане ще се обновите за друг живот и други човешки отношения.

Ако насън решите косата си, то наяве ви предстои много да мислите за душата и физическата обвивка. Внезапно ще осъзнаете, че съдбата не случайно ви е дала толкова различни, небалансирани тяло и душа, и вашата задача е да ги доведете до равновесие, за което ще бъдете възнаградени.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации