Алтернативна медицина и здраве

Съновник-К-Коса

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Коса

Тълкуване на съня: Косата в сънищата символизира спокойствие и умиротворяване, при това не само душевно, но и физическо.

Ако насън подстригвате косата си- наяве ще загубите правилната ориентация в живота, ще се заблудите и загубите истинския път и това няма да е даром, след това ще последва покаяние и изкупление.

Ако сънувате, че имате дълга коса, този сън предсказва бързо духовно израстване, вие ще преодолеете рамките, в които се намирате в момента за вътрешно самоусъвършенстване и трансформация.

Оплетена коса- лош знак, показва, че се скитате в мрака на неверието, че до вас има човек, който може да ви покаже правилната посока, но вие толкова упорите се държите за своето заслепение, че не се вслушвате в думите на този човек, с всеки ден по- дълбоко и по- дълбоко вървите по грешния път към небитието.

Сън, в който сплитате косата си предсказва дълъг път, пътешествие, което за вас ще се превърне в истинско поклонение до светите места, тъй като в него ще намерите истински ценности, ще отворите светлина в своята душа за себе си и другите.

Ако подмитате подстригана коса- ще прозрете и ще се разкаете за своето невежество, ще отхвърлите тъмните съмнения и ще се установите в своето ново осъзнаване за същността на това, което се случва. Това няма да е лесно, но друго не е дадено- преживявайки това прераждане ще се обновите за друг живот и други човешки отношения.

Ако насън решите косата си, то наяве ви предстои много да мислите за душата и физическата обвивка, защото внезапно ще осъзнаете, че съдбата не случайно ви е дала толкова различни, небалансирани тяло и душа и вашата задача е да ги доведете до равновесие, за което ще бъдете възнаградени.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации