Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – кораб

Ако сънувате кораб

Тълкуване на съня:

Сън, в който се отправяте на морско пътешествие в красив бял кораб. Означава, че в реалния живот сте уморени от монотонния живот и искате да отидете на романтично пътешествие.

Ако вашия кораб претърпява корабокрушение и се опитвате да се спасите, хващайки се за отломки. В реалността сънят предвещава, че животът ви не тече толкова гладко, колкото бихте искали. И за да се задържите над вълните, трябва да намерите достойна жизнена опора.

Ако корабът трябва да акостира на пристана, но има някаква пречка. Поради което той се отдалечава все повече и повече. В реалността този сън говори за вашата самота и липса на надежда за някаква промяна.

Ако насън виждате себе си като капитан на кораб. Това показва, че в реалния живот бихте искали да получите по – отговорна и перспективна работа.

Ако сънувате, че някой внезапно отплува от вас на борда на кораб, означава внезапна смърт на човека, който виждате на кораба.

Ако пускате играчки, корабчета, във вана и си устройвате истинската битка в морето. Този сън ви предупреждава, че сте твърде невнимателни, затова не можете да разчитате на благоволението на съдбата.

Ако насън забележите, че платната на кораба, на който се пътувате, изведнъж се превръщат в големи банкноти. Наяве сте забравили за благотворителност и благочестивост. Трябва да умилостивите Бог с дарения в полза на тези, които са изпаднали в нужда, бедност и мизерия. В противен случай вашият бизнес ще започне да запада и вие самите наистина ще вкусите от мъки, проблеми и нещастия.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации