Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – компютър

Ако сънувате Компютър

Тълкуване на съня:

Ако насън работите на нов модерен компютър. Това означава, че в реалния живот искате да получите ценна и необходима информация за вас.

Сън, в който сте увлечени от компютърна игра, показва вашата ненаситна жажда за рискови дейности.

Ако сънувате, че на монитора изведнъж се появява лицето на мъртъв човек и виждате събития, които са се случили с вас в далечното минало. Сънят означава, че в реалността имате дар, с който можете да поглеждате в миналото. Знайте, че във Вселената съществува определена банка с информация, в която се събира цялата информация за текущите събития. Може би вашия изключителен дар е ключът, който ще ви даде достъп до тази информация.

Ако насън видите счупен компютър – знак, че наяве няма да можете да получите отговори на интересуващите ви въпроси.

Ако насън компютърната програма се развали и на монитора виждате няколко големи нули. Сънят служи като предупреждение, че в бъдеще в компютърните програми може да бъде пуснат вирус, заради който ще има едновременно блокиране на компютърните системи по целия свят. И тогава компютър може автоматично да даде команда за пускане на ракети с ядрени бойни глави.

И накрая, сън с много добра поличба… Ако насън съзерцавате на компютъра звездно небе – предвестник за вашия звезден час, един сладък миг на страхотен възход на умствени и физически сили, достигане на желания успех и триумф.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации