Съновник-К-Киселец

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Киселец

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че късате листа на киселец- наяве ще страдате, заради измяна на любимия човек.

Сън, в който виждате изсъхнали листа на киселец показва, че любовта е преминала и вашите надежди за възвръщането на предишните отношения са нереалистични.

Ако насън готвите вкусно ястие от киселец- означава, че наяве ви очаква приятна среща.

Ако насън опитвате листа на киселец и те са твърде кисели, то в реалния живот вие сте разочаровани от своя избраник и бихте искали да се разделите с него.

Ако насън видите зелени листа на киселец, но когато ги откъсвате те започват да почерняват и се разпадат пред очите ви, а в ръцете ви остават сухи почернели листа. Този сън прогнозира тежка суша причинена от промените в озоновия слой на атмосферата. Съвременните технологии позволяват на хората да водят космически войни, затова използването на такива оръжия може да предизвика сериозни промени на повърхността на планетата.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност