Съновник-К-Къпини

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Къпини

Тълкуване на съня:

Ако насън видите къпинак- наяве ще получите неочаквана печалба, която е неразумно да харчите само за себе си, защото около вас има прекалено много хора, които имат нужда от вашата помощ.

Ако събирате къпини в съня си- без съмнение- работата ви ще бъде възнаградена, само не губете бдителност, защото сега сте особено забележими и уязвими за враговете и противниците си.

Ако насън ядете къпини или гощавате някого с тези плодове означава, че скоро някой ще има нужда от вашата помощ и този човек ще се обърне към вас. Не го отхвърляйте, споделете своята мъдрост- ще бъдете възнаградени и ще получите помощ, когато за вас настъпят лоши времена.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност