Съновник-К-Канара, отвесна скала

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Канара, отвесна скала

Тълкуване на съня: В сънищата този символ означава мечтателност, душевна стабилност, самота.

Ако насън видите висока отвесна скала, която се мие от морските вълни- наяве този сън ви предвещава самота, мъка и очакване на промяна.

Сън, в който се опитвате да се изкачите на висока отвесна скала, но падате във водата, означава, че наяве с всичките си мисли се стремите към това, което е недосегаемо за вас. Всички ваши усилия ще бъдат напразни.

Ако насън сте попаднали в силна буря и единственото нещо, което може да ви спаси е висока скала. Вие се изкачвате на върха, но в последния момент скалата пада в морето. Този сън показва желанието ви да прехвърлите тежестта на житейските си грижи върху силен човек, който ще ви помогне да понесете всички предизвикателства на живота. Но, за съжаление, на вашите мечти не им е писано да се сбъднат. Затова се въоръжете с търпение и кураж.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност