Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – камък

Ако сънувате камък

Тълкуване на съня:

Този символ носи в себе си такива значения, като душевна и физическа болка, греховна тежест, болест, осъждане, бездействие, препятствие.

Ако насън подреждате огромна планина от камъни и ги премествате, огъвайки се под тежестта им – наяве ви мъчат вашите минали грехове, техния товар лежи на сърцето ви. Затова в реалния живот вашите мисли постоянно са обърнати към миналото, което не ви позволява да забравите за деянията си.

Сън, в който сте се спънали в камък и болезнено сте се ударили означава, че на изпълнението на вашите планове ще попречи много влиятелен човек. Той ще постави на пътя ви такива пречки, че ще бъде много трудно да ги преодолеете.

Ако насън върху вас падат камъни и се опитвате да се измъкнете изпод тях. Вие чувствате тежестта и студа им, опитвате се да избягате, но без успех – бъдете внимателни! Този сън предвещава тежко заболяване и загуба.

Ако насън човек хвърля камъни по вас – знак, че в реалния живот ще станете обект на осъждане и клевети.

Ако насън виждате пред себе си огромно поле, осеяно с камъни – наяве този сън е знак, че скоро ще дойде време, когато ще трябва да отговаряте за греховете си. Предстои ви да събирате всяко камъче, което сте разпръснали по своя жизнен път. Трябва да помните, че всички зли и добри дела се връщат обратно към човека.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации