Съновник-К-Календар

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Календар

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че към календара е добавен още един ден- в реалността сънят означава страх и безпокойство пред предстоящите събития и вашето неосъзнато желание да ги отложите.

Ако насън виждате число или година, които отдавна са минали- това е знак, че все още копнеете за миналото и искате да го върнете. За вас това е най-прекрасното и невероятно време.

Сън, в който виждате откъснати парчета на календар символизира времето, което сте загубили за постигане на нереалистични цели.

Ако насън се опитвате да си спомните, какво означават отбелязаните от вас цифри на календара- в реалния живот този сън предвещава разочарование, тъй като заради вашата разсеяност ще пропуснете много важни и изгодни предложения.

Ако сънувате, че в календара липсват числа, има само месеци и години. Наяве трябва бързо да вземете решение, тъй като със своето мотаене само влошавате ситуацията.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност