Съновник-И-Извор

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Извор

Тълкуване на съня: В сънищата този образ се тълкува като символ на морална чистота, младост, любов и радост.

Ако насън се измивате с вода от чист извор- този сън показва, че вашите мисли и действия са чисти и безкористни и не съдържат злонамерен умисъл.

Ако насън виждате извор в пустинята- знак, че в реалния живот се стремите към знания, които биха могли да ви обяснят смисъла на човешкото съществуване.

Ако насън около пресъхнал извор виждате хора, които се опитват да разбият камъните, за да стигнат до животворната влага на извора- този сън ви говори за настъпването на времето, когато божествената истина ще бъде забранена и скрита от хората. Но, ще има и такива, които ще бъдат в състояние да разбият камъните, за да върнат на хората това, което по право им принадлежи.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност